Свекор влаштував "ревізію" в будинку відомої блогерки: Відео підкорює мережу

Вікторія Німец - блогерка з Ужгорода, в 2014 році удостоїлася нагороди Miss Supranational Ukraine. На її сторінку в Instagram підписані більше 24 тисяч чоловік.

В українському сегменті соціальних мереж за лічені дні набрало популярність відео, яке свекор зняв в будинку невістки. Автор ролика каже, що в цьому ужгородському будинку живе його син і його дівчина - блогерка Вікторія Німец. Свекор не зміг стримати емоції і барвисто і ємко висловив свій "захват" від побаченого, передають Патріоти України.

Побачене дійсно викликає масу питань - по всьому житлу розкидане сміття, брудна білизна і навіть фекалії.

Німец вже відреагувала на відео, назвавши реакцію мережі "булінгом". "Виявляється, епідемія COVID-19, глобальна економічна криза, землетрус в Туреччині, навіть вибори мера Ужгорода - ніщо в порівнянні з неприбраною квартирою", - написала вона.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...