"Святії скрепи": Після питання про закон щодо наклепу депутат російської Держдуми послав журналістку "у ср**у" (аудіо)

Державна дума РФ 23 грудня ухвалила в другому і відразу в остаточному третьому читанні поправки до законопроєкту про наклеп.

Дмитро В'яткінДепутат від "Єдиної Росії" Дмитро В'яткін послав "у ср**у" журналістку телеканалу "Настоящее время", яка зателефонувала йому за коментарем. Він відмовився казати що-небудь про ухвалений 23 грудня закон про покарання за наклеп в інтернеті. Фрагмент запису в Twitter опублікував Данило Сотніков, передають Патріоти України.

На ньому чутно, як журналістка представляється і питає, чи є у В'яткіна можливість говорити. Він погодився. "Ми просто сьогодні обговорюємо закон про наклеп, дуже б хотіли у вас невеличкий коментар взяти", – сказала вона.

Депутат кілька разів перепитав, про який закон йдеться. Коли журналістка втретє сказала, що про наклеп, він відповів їй: "Не треба жодних коментарів, йдіть у ср**у".

Державна дума РФ 23 грудня ухвалила в другому і відразу в остаточному третьому читанні поправки до законопроєкту про наклеп.

Документ передбачає покарання у вигляді п'яти років колонії або 5 млн рублів штрафу за звинувачення в сексуальному насильстві, якщо його визнають наклепом. За слова про те, що у людини є небезпечне захворювання, загрожує чотири роки в'язниці або 3 млн рублів штрафу, а за "наклеп в інтернеті" – до двох років ув'язнення або 1 млн рублів штрафу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...