Святкування Дня Незалежності: Сердючка переспівала "Океан Ельзи", а Тіна Кароль - Могилевську (відео)

Продюсером масштабного шоу на Софійській площі став MONATIK. Під його керівництвом найпопулярніші артисти створили попурі з 42 знакових пісень незалежної України.

У День незалежності на Софійській площі співак і продюсер MONATIK створив масштабне попурі пісень Made in Ukraine, що об'єднало 42 легендарних треки. Нас дивували найнесподіваніші дуети (Потап заспівав з Вінником, а Могилевська з Позитивом з "Время и Стекло") і кавери - чого тільки варта Павло Зібров, виконуючий "Хорошо" Вєрки Сердючки, передають Патріоти України.

- З цією ідеєю до мене звернувся [продюсер] Сергій Перман, розповів всю ідею в фарбах, повідомив важливий факт, що в цьому році виповнюється 50 років "Червоній руті". Мій мозок і внутрішній світ максимально відкидав все, що відбувається, адже до релізу залишалося менше 3 тижнів. Для того, щоб все створити і з'єднати вчасно, щоб хор / оркестр і кожен шановний артист, який бере участь в даній затії, встигли вспівати, зіграти, завчити, а головне, відчути себе в цьому вільно, було занадто мало часу, - розповідає MONATIK.

Попурі з найвідоміших пісень українською та російською мовами за останні 29 років довелося вмістити в 16 хвилин і 54 секунди. MONATIK визнається, що просидів за фортепіано дві доби, щоб гармонійно все поєднати.

- Але, як би я не переживав, ідея то була легендарною, тому неабияк захопившись і просидівши дві доби за фортепіано, таки вдалося дуже гармонійно все поєднати. А далі, завдяки талановитим людям Антону Чілібі, Сергію Єременку, Сергію Могилевському і Івану Лопухову у нас відбулася музична магія - народилася пісня завдовжки в 16,54 хвилини. Приголомшливо легендарний склад творчих неймовірно талановитих особистостей - кожен зі своїм фірмовим неповторним стилем, який робить цей твір різноманітним, незабутнім і таким, яке пролітає - хочеться слухати знову і знову, - розповідає артист.

В урочистій церемонії взяв участь і вагон з стадіонного шоу MONATIK, яким який шанувальники артиста бачили в червні минулого року на НСК "Олімпійський".
У записі попурі брали участь Тіна Кароль, Потап, ВіС, Джамала, Руслана, Олександр Пономарьов, The HARDKISS, Ірина Білик, Наталія Могилевська, Ніна Матвієнко, Олександр Пономарьов, Олег Винник, "Время и Стекло", Tayanna.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...