"Святкувати ще зарано": Білоруська опозиція оприлюднила плани на вихідні

Найголовніше - загальногромадянський марш "За свободу", який стане наймасовішою демонстрацією в історії Білорусі.

Найпопулярніший білоруський телеграм-канал Nexta_live, через який противники Олександра Лукашенка передають останні новини про свою діяльність й координують спільні заходи, розповів, що відбуватиметься 15-16 серпня 2020 року, передають Патріоти України.

У Мінську о 12:00 біля станції метро "Пушкінська" відбудеться вшанування пам'яті "загиблого за нашу свободу Олександра Тарайковського". "Хвилина мовчання. Квіти, лампадки і портрети. Можна поставити в храмі свічки і помолитися. Ця людина загинула за нашу свободу", - зазначають організатори.

О цій же години жалобні заходи заплановано по усій Білорусі.

Після цього, з 13:00 до 00:00 - "мирно гуляємо по місту, роздаємо листівки людям, розповідаємо про те, що відбувається".

"Найголовніша листівка/стікер - загальногромадянський марш "За свободу", який стане наймасовішою демонстрацією в історії Білорусі та покаже всьому світові прагнення білорусів до свободи".

Його проведення призначено на завтра, 16 серпня.

Початок - о 14:00.

У Мінську марш відбудеться на проспекті Незалежності.

Також продовжується оголошений по всій країні страйк. Особливо на великих підприємствах.

Окрім того, білорусів закликають не вважати, що перемога над режимом Лукашенко вже досягнута.

"Друзі, не піддавайтеся ейфорії раніше, ніж треба! Незважаючи на те, що разом ми запустили незворотні для тиранії Лукашенко процеси, він все ще залишається при владі. Так що святкувати ще зарано. Дуже зарано", - йдеться у повідомленні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...

Хіти тижня. День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети

субота, 16 вересень 2023, 6:41

17 вересня за новоюліанським календарем (до 1923 року - 30 вересня) українці святкують день ангела Віри, Любові, Надії і Софії. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в церкву, і попросити у ікони трьох великомучениць здоров'я...