Свято починається: Ніжні заварні млинці на Масляну

Масляна - прекрасний привід для того, щоб спробувати нові млинці. Вибір зараз широкий.

На думку кулінара Елли Іванової, варто звернути увагу на рецепт заварних млинців. Вони ніжні і смачні, передають Патріоти України.

Складові:

  • 125 мл молока;
  • 125 мл окропу;
  • щіпка солі і соди;
  • 1 яйце плюс 1 жовток;
  • 1 столова ложка цукру;
  • 2 столові ложки рослинної олії;
  • 5 грамів ванільного цукру;
  • 100 грамів борошна.
Приготування:
  1. З'єднуємо яйця і цукор. Трохи збиваємо.
  2. Додаємо борошно, сіль, ванільний цукор, молоко, рослинне масло. Розмішуємо.
  3. В окріп додаємо соду, розмішуємо і додаємо в тісто. Даємо постояти 10 хвилин.
  4. Смажимо і подаємо до столу!
Краще подавати з варенням або з медом. Смачно і зі сметаною.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

субота, 7 червень 2025, 23:10

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...

Провідна неділя 2025 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 27 квітень 2025, 0:10

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...