Свято починається: Ніжні заварні млинці на Масляну
Масляна - прекрасний привід для того, щоб спробувати нові млинці. Вибір зараз широкий.
На думку кулінара Елли Іванової, варто звернути увагу на рецепт заварних млинців. Вони ніжні і смачні, передають Патріоти України.
Складові:
- 125 мл молока;
- 125 мл окропу;
- щіпка солі і соди;
- 1 яйце плюс 1 жовток;
- 1 столова ложка цукру;
- 2 столові ложки рослинної олії;
- 5 грамів ванільного цукру;
- 100 грамів борошна.
Приготування:
- З'єднуємо яйця і цукор. Трохи збиваємо.
- Додаємо борошно, сіль, ванільний цукор, молоко, рослинне масло. Розмішуємо.
- В окріп додаємо соду, розмішуємо і додаємо в тісто. Даємо постояти 10 хвилин.
- Смажимо і подаємо до столу!
Краще подавати з варенням або з медом. Смачно і зі сметаною.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.
Інші публікації автора
25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...
За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...