Свято починається: Ніжні заварні млинці на Масляну
Масляна - прекрасний привід для того, щоб спробувати нові млинці. Вибір зараз широкий.

На думку кулінара Елли Іванової, варто звернути увагу на рецепт заварних млинців. Вони ніжні і смачні, передають Патріоти України.
Складові:
- 125 мл молока;
- 125 мл окропу;
- щіпка солі і соди;
- 1 яйце плюс 1 жовток;
- 1 столова ложка цукру;
- 2 столові ложки рослинної олії;
- 5 грамів ванільного цукру;
- 100 грамів борошна.
Приготування:
- З'єднуємо яйця і цукор. Трохи збиваємо.
- Додаємо борошно, сіль, ванільний цукор, молоко, рослинне масло. Розмішуємо.
- В окріп додаємо соду, розмішуємо і додаємо в тісто. Даємо постояти 10 хвилин.
- Смажимо і подаємо до столу!
Краще подавати з варенням або з медом. Смачно і зі сметаною.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.
Інші публікації автора
На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...