Крім того, ти завжди можеш урізноманітнити меню простішими і смачними рецептами салатів з риби і не стирчати на кухні цілу добу, щоб після Нового року було що доїдати, передають Патріоти України з посиланням на tochka.net.
Ми зібрали топ-5 рецептів салатів з риби і так і не змогли зупинити вибір на чомусь одному. Але, можливо, у тебе вийде.
Поки модні дівчата шукали цей салат в меню на даху бару в Дубай, ми вже давно навчилися готувати простий салат з риби і готові подавати його на новорічний стіл. Все, що тобі потрібно - вибрати свіжі перепелині яйця і переконатися в тому, що всім твоїм гостям підходить тунець.
Інгредієнти:
мікс салатів - 1 упаковка
великий відварну картоплю - 2 шт.
відварна стручкова квасоля - 1 чашка
помідори черрі - 8 шт.
оливки - 10 шт.
відварні перепелині яйця - 5 шт.
консервований тунець - 200 г
дижонская і французька гірчиця - по 1 ч.л.
очищений часник - 1 зубчик
білий винний оцет - 2 ст.л.
оливкова олія - 4 ст.л.
Приготуємо заправку для смачного салату з рибою на Новий рік: змішаємо оливкова олія, винний оцет, пропущений через прес часник і два види гірчиці.
Викладемо попередньо замочені в холодній воді листя салату на тарілки. Поллємо їх готової заправкою.
Наріжемо яйця і картоплю, викладемо їх на салат і додамо до них відварну квасоля. Ще раз поллємо заправкою. Потім нарізаємо помідори черрі (навпіл) і додамо на тарілки, разом з тунцем і оливками. Поллємо все заправкою контрольний раз і приймаємо компліменти від гостей.
Ну хто ж не любить сьомгу під шампанське? Правильно, тільки ті, хто її ніколи не їв. Цей легкий салат з червоною рибою на Новий рік збереже тобі ідеальну фігуру і стане відмінною легкою закускою до ігристому.
Інгредієнти:
слабосолона сьомга - 150 г
авокадо - 1 шт.
оливкова олія - 4 ст.л.
лимонний сік - 3 ст.л.
вода - 2 ст.л.
гірчиця - 1 ч.л.
мед - 1 ст.л.
часник - 1 зубчик
цибуля - 1 невелика цибулина
кріп - невеликий пучок
салат (будь-який мікс) - 250 грам
Рибу наріжемо середніми шматочками, а цибулю і авокадо півкільцями.
Потім, необхідно збити блендером оливкова олія, лимонний сік, воду, гірчицю, мед, часник і кріп до однорідної маси.
Викладаємо нарізану зелень, рибу, цибулю і авокадо в глибоку миску, поливаємо заправкою і подаємо до столу.
Додамо в салат яйця і життя заграє новими фарбами!
Інгредієнти:
слабосоленая червона риби - 100 гр
8 перепелині яйця - 8 шт.
помідори черрі - 10 шт.
салат Айсберг - 1 пучок
рукола - 1-2 пучка
бальзамічний оцет - 2 ст.л.
оливкова олія - 2 ст.л.
перець і сіль за смаком
Як готуємо?
Листя салату і руколи промиємо в холодній воді і обсушимо на паперовому рушнику. Зваримо яйця. Листя салату необхідно нарвати руками у велику салатницю і додати до зелені руколлу.
Перепелині яйця і помідори черрі розрізати на половинки і додати до зелені. Рибу порізати на тонкі шматочки і відправити в салатницю. Посолити, поперчити і акуратно все перемішати з допомогою двох ложок. Додати бальзамічний оцет і оливкове масло перед подачею. Смачного!
Деякі люблять гарячіше, тому ось тобі рецепт теплого салату на Новий рік.
Інгредієнти:
картопля - 1 кг
кріп - 1 пучок
мариновані каперси - 4 ст.л
копчена скумбрія - 1 шт
лимон - 1 шт
хрін - 1 ст.л
сметана - 3 ст.л
бульйон овочевий або очищена вода - 3-4 ст.л
оливкова олія, морська сіль, чорний перець за смаком
Як готуємо?
Кип'ятимо повний чайник води, чистимо картоплю, миємо, кладемо в каструлю, солимо, каструлю ставимо на сильний вогонь і заливаємо окропом. Після закипання варимо картоплю на слабкому вогні близько 20 хвилин до готовності картоплі.
Рибне філе нарізаємо впоперек на шматочки і розкладаємо красивим ободком по тарілці. Відварну картоплю нарізаємо, кладемо до нього каперси, натираємо на дрібній тертці лимонну цедру, нарізаємо дрібно кріп, солимо, перчимо, поливаємо оливковою олією, перемішуємо і накриваємо кришкою.
В окремій глибокій тарілці змішаємо сметану, хрін, сік лимона і воду/бульйон до консистенції рідкої сметани.
Викладаємо картоплю в середину тарілки з копченою рибою, поливаємо тонкою цівкою соусу з хріном і прикрашаємо гілочками кропу.
Тим, хто любить макарони, дуже сподобається цей салат.
Інгредієнти:
консервована сьомга - 200 г
половинка цибулини
петрушка і кріп - 4-5 гілочок
селера - 2 стебла
майонез - 150 г
гірчиця - 1 ч.л.
лимонна цедра - 1 ч.л.
лимонний сік - 1 ст.л.
макарони - 200 г
сіль і перець - за смаком
Рибу розімнемо вилкою, а цибулю, зелень і селеру дрібно нарізаємо. Змішаємо інгредієнти з майонезом, гірчицею, цедрою і лимонним соком.
Відваримо макарони і промиємо їх холодною водою в друшляку. Покладемо теплі макарони в салат, додавши сіль і перець за смаком. Перемішати і залишити на 15-20 хвилин в холодильнику перед подачею на стіл.
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...
Після Великодня почалася Світла седмиця. Кожен день цього тижня має свої традиції. Цьогоріч 23 квітня східні та західні християни разом відзначають Світлу середу. Про традиції третього дня Світлої седмиці переказують Патріоти України. Далі - мовою ориг...