Крім того, ти завжди можеш урізноманітнити меню простішими і смачними рецептами салатів з риби і не стирчати на кухні цілу добу, щоб після Нового року було що доїдати, передають Патріоти України з посиланням на tochka.net.
Ми зібрали топ-5 рецептів салатів з риби і так і не змогли зупинити вибір на чомусь одному. Але, можливо, у тебе вийде.
Поки модні дівчата шукали цей салат в меню на даху бару в Дубай, ми вже давно навчилися готувати простий салат з риби і готові подавати його на новорічний стіл. Все, що тобі потрібно - вибрати свіжі перепелині яйця і переконатися в тому, що всім твоїм гостям підходить тунець.
Інгредієнти:
мікс салатів - 1 упаковка
великий відварну картоплю - 2 шт.
відварна стручкова квасоля - 1 чашка
помідори черрі - 8 шт.
оливки - 10 шт.
відварні перепелині яйця - 5 шт.
консервований тунець - 200 г
дижонская і французька гірчиця - по 1 ч.л.
очищений часник - 1 зубчик
білий винний оцет - 2 ст.л.
оливкова олія - 4 ст.л.
Приготуємо заправку для смачного салату з рибою на Новий рік: змішаємо оливкова олія, винний оцет, пропущений через прес часник і два види гірчиці.
Викладемо попередньо замочені в холодній воді листя салату на тарілки. Поллємо їх готової заправкою.
Наріжемо яйця і картоплю, викладемо їх на салат і додамо до них відварну квасоля. Ще раз поллємо заправкою. Потім нарізаємо помідори черрі (навпіл) і додамо на тарілки, разом з тунцем і оливками. Поллємо все заправкою контрольний раз і приймаємо компліменти від гостей.
Ну хто ж не любить сьомгу під шампанське? Правильно, тільки ті, хто її ніколи не їв. Цей легкий салат з червоною рибою на Новий рік збереже тобі ідеальну фігуру і стане відмінною легкою закускою до ігристому.
Інгредієнти:
слабосолона сьомга - 150 г
авокадо - 1 шт.
оливкова олія - 4 ст.л.
лимонний сік - 3 ст.л.
вода - 2 ст.л.
гірчиця - 1 ч.л.
мед - 1 ст.л.
часник - 1 зубчик
цибуля - 1 невелика цибулина
кріп - невеликий пучок
салат (будь-який мікс) - 250 грам
Рибу наріжемо середніми шматочками, а цибулю і авокадо півкільцями.
Потім, необхідно збити блендером оливкова олія, лимонний сік, воду, гірчицю, мед, часник і кріп до однорідної маси.
Викладаємо нарізану зелень, рибу, цибулю і авокадо в глибоку миску, поливаємо заправкою і подаємо до столу.
Додамо в салат яйця і життя заграє новими фарбами!
Інгредієнти:
слабосоленая червона риби - 100 гр
8 перепелині яйця - 8 шт.
помідори черрі - 10 шт.
салат Айсберг - 1 пучок
рукола - 1-2 пучка
бальзамічний оцет - 2 ст.л.
оливкова олія - 2 ст.л.
перець і сіль за смаком
Як готуємо?
Листя салату і руколи промиємо в холодній воді і обсушимо на паперовому рушнику. Зваримо яйця. Листя салату необхідно нарвати руками у велику салатницю і додати до зелені руколлу.
Перепелині яйця і помідори черрі розрізати на половинки і додати до зелені. Рибу порізати на тонкі шматочки і відправити в салатницю. Посолити, поперчити і акуратно все перемішати з допомогою двох ложок. Додати бальзамічний оцет і оливкове масло перед подачею. Смачного!
Деякі люблять гарячіше, тому ось тобі рецепт теплого салату на Новий рік.
Інгредієнти:
картопля - 1 кг
кріп - 1 пучок
мариновані каперси - 4 ст.л
копчена скумбрія - 1 шт
лимон - 1 шт
хрін - 1 ст.л
сметана - 3 ст.л
бульйон овочевий або очищена вода - 3-4 ст.л
оливкова олія, морська сіль, чорний перець за смаком
Як готуємо?
Кип'ятимо повний чайник води, чистимо картоплю, миємо, кладемо в каструлю, солимо, каструлю ставимо на сильний вогонь і заливаємо окропом. Після закипання варимо картоплю на слабкому вогні близько 20 хвилин до готовності картоплі.
Рибне філе нарізаємо впоперек на шматочки і розкладаємо красивим ободком по тарілці. Відварну картоплю нарізаємо, кладемо до нього каперси, натираємо на дрібній тертці лимонну цедру, нарізаємо дрібно кріп, солимо, перчимо, поливаємо оливковою олією, перемішуємо і накриваємо кришкою.
В окремій глибокій тарілці змішаємо сметану, хрін, сік лимона і воду/бульйон до консистенції рідкої сметани.
Викладаємо картоплю в середину тарілки з копченою рибою, поливаємо тонкою цівкою соусу з хріном і прикрашаємо гілочками кропу.
Тим, хто любить макарони, дуже сподобається цей салат.
Інгредієнти:
консервована сьомга - 200 г
половинка цибулини
петрушка і кріп - 4-5 гілочок
селера - 2 стебла
майонез - 150 г
гірчиця - 1 ч.л.
лимонна цедра - 1 ч.л.
лимонний сік - 1 ст.л.
макарони - 200 г
сіль і перець - за смаком
Рибу розімнемо вилкою, а цибулю, зелень і селеру дрібно нарізаємо. Змішаємо інгредієнти з майонезом, гірчицею, цедрою і лимонним соком.
Відваримо макарони і промиємо їх холодною водою в друшляку. Покладемо теплі макарони в салат, додавши сіль і перець за смаком. Перемішати і залишити на 15-20 хвилин в холодильнику перед подачею на стіл.
14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...
Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...