Свято наближається: Синоптик розповіла про погоду у новорічну ніч

Вже з вівторка в Україні очікується потепління.

В Україну починаючи з вівторка, 29 грудня, прийде потепління. Тепла погода буде стояти і в Новий рік, 31 грудня – 1 січня. Такий прогноз у своєму Telegram-каналі озвучила український синоптик Наталія Діденко, передають Патріоти України.

За її словами, вже в неділю, 27 грудня, на території нашої країни встановиться переважно суха сонячна погода. "Очікується переважно суха, з сонячними проясненнями, погода, з блакитним небом і, нарешті, не сірими, а білими хмарами", – написала вона.

Разом з тим уночі, за даними синоптика, на півдні та сході України можливий сніг з дощем і налипання мокрого снігу.

У більшості областей очікується близько нуля градусів, на сході й північному сході України – місцями до -5 -7 градусів.

У Києві в неділю буде суха сонячна погода. Вночі можливий мороз, вдень – близько нуля градусів, вважає синоптик.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...