Свято наближається: В окупованому Донецьку жаліються на високі ціни у місцевих ресторанах

Донеччанин журиться, що «хтось в Республіці виживає, а хтось дуже непогано веселиться і розважається на вкрадені батьками гроші».

У соціальних мережах жителі непідконтрольного Україні Донецька обурюються через високі ціни в окремих ресторанах міста, відзначаючи, що відвідувати їх можуть тільки представники «золотої молоді», чиї батьки «керують республікою», передають Патріоти України.

Так, один з користувачів пише: «У меня вопрос, рестораны: ПушкинЪ, Claude Monet, Barberry для кого работают, и кто там может позволить себе отдыхать? Разве что наша горячо любимая золотая молодежь, во главе с их папашами, которые разворовывают Республику. И комендантский час им не страшен почему-то! Обычные жители со своими зарплатами не могут себе позволить отдыхать в таких заведениях, так как цены там уж больно высоки и ярким примером является ресторан ПушкинЪ».

Також, користувачі уточнили, що в закладах «Салат з омаром і авокадо» коштує 3250 рублів, «Печінка Страсбурзької качки на холодне» - 1980 рублів, «Сьомга малосольна з млинцями» - 1250 рублів. Донеччанин журиться, що «хтось в Республіці виживає, а хтось дуже непогано веселиться і розважається на вкрадені батьками гроші».

При цьому він додав, що на Новий Рік всі місця в даних ресторанах заброньовані.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...