"Світ збожеволів": На засніжених кущах у Миколаєві ... розквітнув бузок (відео)

Окрім того квітнуть хризантеми і троянди.

У Миколаєві квітковий бум — окрім хризантем і троянд розпустився бузок, і це на тлі першого снігу, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Фахівці вважають, що зимове цвітіння спровоковане стресом. Оскільки рік був засушливим, а восени пройшли рясні дощі, квіти сплутали пори року. На початку грудня у місті зацвів цілий яблуневий сад. А нині – бузок.

"Цей бузок зазвичай квітне навесні, але зараз природа змінилася, почалася відлига і почало вдруге квітнути. Сама здивована, адже цей бузок має вже 70 років. Ще свекруха моя садила. Спасибі їй за такий, як кажуть, букет", — каже власниця квітучого бузку Галина Дорошенко.

Нагадаємо, що у жовтні на півдні України було понад 20 градусів тепла і синоптики казали, що такого стовпчики термометрів наприкінці жовтня не показували кілька десятків років. Найвища температура була — в Одесі, Херсоні та Миколаєві, там зафіксували абсолютний температурний рекорд.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...