Світла пам'ять! - Не стало знаменитого українського актора театру і кіно

77-річний актор віддав рідному театру 47 років, зігравши в більш ніж 50 спектаклях...

Давид Бабаєв

У ніч на неділю, 24 листопада, в Києві помер народний артист України, зірка Національного академічного театру імені Лесі Українки Давид Бабаєв. Про це пресслужба театру повідомила у Facebook, передають Патріоти України.

«Помер Давид Бабаєв ... Світла пам'ять!» - йдеться в повідомленні.
77-річний актор віддав рідному театру 47 років, зігравши в більш ніж 50 спектаклях, в т. ч. «Пані міністр», «Наполеон і корсиканка», «Уявний хворий», «Остання любов» та ін.

«Саме спектакль "Остання любов" став останнім для видатного актора. Ніхто й подумати не міг, що в той вечір актор востаннє вийде на сцену і щирі оплески почує теж в останній раз ... », - відзначили колеги актора.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...