Світові лідери вітають Україну з Днем Незалежності

Офіс президента України отримує привітання від іноземних лідерів з нагоди 28-ої річниці незалежності України.

Про це повідомляє пресслужба глави держави, передають Патріоти України.

Так, президент США Дональд Трамп наголосив на незмінності підтримки суверенітету й територіальної цілісності України. «Протягом наступного року Сполучені Штати Америки працюватимуть у партнерстві з владою та народом України заради просування реформ, які є надзвичайно важливими для успіху України», — йдеться у привітанні глави Білого дому.

Королева Великої Британії Єлизавета II надіслала «найкращі побажання щастя та процвітання народу України».

Також зі святом Україну вже привітав президент Франції Еммануель Макрон. Він у своєму зверненні акцентував увагу на конфлікті на Донбасі та «ініціативності та рішучості» президента Володимира Зеленського, спрямованих на отримання прогресу у його вирішенні. «3і свого боку хотів би запевнити Вас у моєму прагненні досягти вирішальних результатів на переговорах у рамках Нормандського формату та в перемовинах з Росією», — йдеться у привітанні Макрона.

Також він підкреслив важливість впровадження реформ в Україні, зокрема у сфері боротьби з корупцією.

«Вітання надійшли й від низки лідерів інших країн світу», — додали в Офісі президента.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...