"Світська левиця" зі США зніме реаліті-шоу на Закарпатті, - ЗМІ

Шоу транслюватиметься на одній з міжнародних стримінгових платформ.

Періс Гілтон після покупки комплексу "Деренівська Купель" планує провести в ньому зйомки реаліті-шоу, яке транслюватиметься на одній з міжнародних стримінгових платформ. Переговори про купівлю курорту в Закарпатті американська діва веде з літа, передають Патріоти України з посиланням на LifeStyle 24.

Щоб закрити угоду, нинішні власники комплексу повинні виконати ряд умов, виставлених Періс: побудувати на території "Деренівської Купелі" вертолітний майданчик, дворівневий паркінг і "Пасаж" для проведення масштабних культурно-масових заходів. Також на прохання Гілтон прилеглі території комплексу повинні мати додаткові автостоянки, щоб всі гості могли з комфортом розмістити свої машини.

За інформацією порталу, зараз йде масштабне будівництво всіх вищезазначених локацій. Періс розраховує закрити угоду на початку весни, після чого ініціює зйомку нового реаліті-шоу, яке транслюватиметься на одній з міжнародних стримінгових платформ.

У квітні в "Деренівській Купелі" починає цвісти алея сакур, яких в комплексі 11 видів. Гілтон наполягає, щоб зйомки реаліті-шоу стартували саме в цей момент.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...

Хіти тижня. День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети

субота, 16 вересень 2023, 6:41

17 вересня за новоюліанським календарем (до 1923 року - 30 вересня) українці святкують день ангела Віри, Любові, Надії і Софії. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в церкву, і попросити у ікони трьох великомучениць здоров'я...