Свіжий ремонт і квіти, або Колонія для Зайцевої: В яких умовах відбуватиме покарання винуватиця смертельної ДТП (фото)

Олена Зайцева, яку засудили до 10 років ув'язнення після скоєної нею смертельної ДТП в Харкові, стане четвертою ув'язненою в кімнаті у Покровському виправному центрі №79.

Про це повідомили журналістам в пресслужбі Державної кримінально-виконавчої служби. "Сидіти" Зайцева буде в "номері" зі свіжим ремонтом, передають Патріоти України з посиланням на КП в Україні.

Судячи з фото, в кімнаті застелені білими серветками тумбочки, на яких стоять горщики з квітами.

У кримінально-виконавчій службі додали, що в Україні немає окремого центру або колонії для жінок, які вперше засуджені за злочини, вчинені з необережності. Але такий сектор є у виправній установі, де перебуває Зайцева. З іншими "вихованками" жінки з нього не перетинаються.

"Цей сектор забезпечує роздільне утримання засуджених до позбавлення волі та засуджених до обмеження волі відповідно до вимог статті 92 Кримінально-виконавчого кодексу України", – сказали у відомстві.

У секторі після двотижневого карантину Зайцева стане четвертою.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...