Своїх не кидають? - Вся правда про "руський мір" в одному фото

Кадри покинутої могили "борця за руський мір" з лав бандформувань "ДНР" на тимчасово окупованому Донбасі наочно показують, як російські окупанти відносяться до сепаратистів "Л/ДНР".

Офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан "Штірліц" опублікував красномовне фото могили терориста "ДНР", який поповнив "бригаду 200" ще в 2015 році і був благополучно забутий своїми друзями-сепаратистами з лав незаконних збройних бандформувань. Про це він повідомив в своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

Уточнюється, що на цьому кадрі покинута могила проросійського терориста "ДНР" з позивним "Дід Магадан". Повідомляється, що він помер ще в 2015 році, але, з огляду на стан могили, місце поховання "героя руського міра" так ніхто і не відвідував.

Подібні фотодокази Штефан прокоментував в іронічному стилі, зазначивши, що вони ідеально ілюструють ставлення окупантів РФ до тих, хто підтримав ідею їх війни за "руській мір". "Бойовик "Дід Магадан" з Петропавлівки пройшов Стіжкове, Михайлівку, кидався самовіддано в бій під снайперськими кулями під час штурму б/п в Орлово-Іванівці, був поранений в Нікішиному, помер в кінці 2015. Так виглядає його могила. Вічна пам'ять, так сказати. Батьківщина тебе кине ... Завжди", - написав захисник України.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...