"Свинею був, свинею й залишився": Скандальний актор зі "Сватів" після скасування заборони в'їзду до України незаконно поїхав до Криму

При цьому агент російського актора, який підтримав анексію Криму, стверджує, що не знає, чи виступив він в Криму.

Федір Добронравов

Російський актор Федір Добронравов, якому Окружний адмінсуд Києва скасував заборону на в'їзд в Україну, виступив в окупованому Криму, передають Патріоти України з посиланням на Крим.Реалії.

У керченському палаці культури "Корабел" 8 квітня показали спектакль "Пастка для чоловіка" за участю Добронравова. Про це виданню сказали безпосередньо в палаці культури.

10 квітня Добронравов грав в цьому ж спектаклі в "Музичному театрі Криму" в Севастополі. Цю інформацію також підтвердили в севастопольському театрі.

При цьому агент актора Ірина Сойкіна сказала кореспонденту видання, що не знає, чи виступив Добронравов у Криму.

26 березня Окружний суд скасував заборону на в'їзд Добронравову, визнавши дії СБУ протиправними. СБУ в 2017 році заборонила росіянинові в'їзд в Україну на три роки через те, що Добронравов неодноразово незаконно відвідував Крим і публічно підтримував його анексію.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...