Сидів і плакав...: На Черкащині майже добу розшукували зниклого 4-річного хлопчика

У пошуковій операції були задіяні понад 80 чоловік.

В районі Жашкова Черкаської області майже добу рятувальники і поліція шукали зниклого 4-річного хлопчика. Пошуки ускладнювалися тим, що у дитини були проблеми з мовою і він не міг відгукнутися на крики дорослих, передають Патріоти України.

Як повідомляють в обласному главку ДСНС, 26 травня близько 14:00 Жашківський рятувальникам від працівників Нацполіції надійшло повідомлення про те, що в селі Олександрівка з приватного будинку на вулиці Садова зник 4-річний хлопчик.
Рятувальники разом з місцевими жителями, співробітниками Нацполіції розділилися на кілька груп і почали пошуки, які тривали майже добу.
Прочесавши кілька гектарів місцевості, о 10:30 на наступний день одна з груп в декількох кілометрах від місця зникнення помітила хлопчика, який перебував в лісосмузі і плакав.

Врятовану дитину відправили на обстеження до Жашківської районної лікарні. Стан здоров'я 4-річного Богдана задовільний.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...