"Симптомів вже немає": Зіркова українка розповіла про одужання від коронавірусу

Про те, що в Ольги Куриленко виявили коронавірус У акторки Ольги Куриленко виявили коронавірус, стало відомо 15 березня 2020 року. Акторка сама розповіла про недугу на інстаграм-сторінці.

Голлівудська акторка українського походження Ольга Куриленко наразі почувається добре. Зірка перехворіла коронавірусом та розповіла, як почувалась на різних етапах недуги, передають Патріоти України.

На офіційній сторінці в Інстаграмі Ольга Куриленко зізналась, що на першому етапі хвороби було дуже складно. Лихоманка не минала, а акторка майже весь час спала. Окрім цього, весь час відчувались втома та нестерпний головний біль.

"Коротко про перебіг хвороби: У перший тиждень мені було дуже погано і я майже весь час лежала з високою температурою, багато спала. Я спала 12 годин за ніч і потім ще години 3-4 вдень! Піднятися було важко. Втома божевільна. Головний біль дикий", – поділилась вона.

За словами Ольги Куриленко, вже на наступний тиждень хвороби їй стало значно легше. Високої температури не було, однак з'явився легкий кашель. Наразі Ольга Куриленко зізнається, що не має симптомів коронавірусу, однак залишається вдома та насолоджується відпочинком з сином.

"Думаю, я повністю одужала… У другий тиждень температура повністю пішла і з'явився легкий кашель. Втома залишилася. Тепер практично ніяких симптомів немає. Тільки трохи кашель вранці, але потім він повністю зникає на весь день", – додала Ольга Куриленко.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...