Символ часу: Провідний італійський глянець розмістив на обкладинці лікарку, котра героїчно рятує своїх співвітчизників

Цей випуск також присвятили усім "медсестрам, фармацевтам, волонтерам, заводським і офісним працівникам на передовій, які допомагають підтримувати нужденних і боротися з пандемією".

Поки фешн-індустрія стоїть на паузі, творці іменитих журналів намагаються підтримати своїх читачів тематичними статтями або ж цілими спецвипусками про невпинну боротьбу з коронавірусом. Італійський глянець Vanity Fair, який описував шоу-бізнес та фешн-життя країни, вирішив тимчасово змінити свою специфіку та присвятив випуск тим "хто веде глобальну війну з коронавірусом на італійській лінії фронту". Редактори журналу повідомили, що всі доходи з випуску буде пожертвувано на потреби лікарні Папи Джованні XXIII в Бергамо в регіоні Ломбардія. Сам примірник Vanity Fair Italy буде безкоштовним для італійців, передають Патріоти України.

На обкладинці журналу зображена 39-річна фахівець з легеневих захворювань в лікарні Бергамо Катерина Конті, яка повністю віддається справі інтенсивної терапії.

"Не називайте цих лікарів, медсестер, основних працівників і добровольців героями, тому що вони самі не хочуть, щоб їх називали такими. Це професіонали з надзвичайним почуттям обов'язку… Для нас вони стали відображенням сильної і повної надій Італії, країни, якій завжди вдавалося вижити в найважчі часи. Їхня історії та їхня робота, які розказані в цьому випуску Vanity Fair, стали цінними розповідями про людей, які залишаться з нами назавжди, не тільки під час цієї надзвичайної ситуації", - наголосила Симона Маркетті, головний редактор Vanity Fair Italy.

У журналі читачі зможуть прочитати численні історії про родину фармацевтів в Салерно, які продовжують працювати на свою громаду, незважаючи на те, що їхня донька перебуває в профілактичній ізоляції; касир і газетний кіоск, які щодня спілкуються з публікою; заводський робітник, який виготовляє товари першої необхідності; волонтер в Марке, який доставляє ліки в будинки для людей з ослабленою імунною системою, і лікар загальної практики в провінції Брешіа, розповідаючи про труднощі, з якими вони стикаються сьогодні та багато інших.

"Бергамо і його лікарні опинилися небажаним епіцентром безпрецедентного землетрусу в сфері охорони здоров'я. Тиск на весь наш регіон – неймовірний, а охорона здоров'я є нашою лінією фронту. Лікарі та медсестри роблять неможливе. Ми повинні надати їм всю можливу підтримку. Нам потрібні люди і обладнання для забезпечення попиту на медичну допомогу, яка перевищує нинішню пропускну здатність, хоча з моменту виникнення цієї надзвичайної ситуації вона зросла. Тому ми дякуємо Vanity Fair і Condé Nast за те, що вони підтримують нас з усією міццю", – подякував за номер журналу мер Бергамо Джорджо Горі на сайті Vanity Fair Italy.

Журнал з'явиться у продажу з 8 квітня 2020 року. Всього, станом на 25 березня, в Італії підтвердили 74 386 випадків інфікування коронавірусом. Лише за один день кількість збільшилася на 5 210. Кількість смертей становить 7 503. Одужали від Covid-19 понад 9 тисяч людей.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...