Символічно: Команда Трампа провела пресконференцію на ... парковці між секс-шопом і крематорієм

Подію проанонсував особисто Дональд Трамп.

Особистий адвокат Дональда Трампа Рудольф Джуліані через кілька годин після того, як ЗМІ почали повідомляти про перемогу на президентських виборах в США Джо Байдена, провів пресконференцію. Захід пройшов в Four Seasons на околиці Філадельфії, найбільшого міста американського штату Пенсильванія, — ні, це був не один з готелів канадської готельної мережі, як багато хто спочатку подумав, а невеликий садівничий магазин з майже однойменною назвою. Уривок виступу Джуліані, який підтверджує вибір незвичного місця для проведення конференції, потрапив на відео, передають Патріоти України.

Подію проанонсував особисто Дональд Трамп, який не визнає свою поразку і має намір звертатися до суду, написавши у Twitter вранці в суботу, 7 листопада: «Новинна конференція адвокатів. Four Seasons, Філадельфія, 11:00».

Незабаром чинний президент стер свій твіт і опублікував новий, в якому уточнив місце проведення. Ймовірно, багато хто не повірив у те, що пресконференція відбудеться на території садівничого магазину, проте місцевий готель з мережі Four Seasons розвіяв всі сумніви: команда Трампа дійсно вибрала таку локацію.

Магазин Four Seasons Total Landscaping розташований по сусідству з секс-шопом та крематорієм в промисловій зоні на околиці Філадельфії.

Казус стався через ситуацію «зіпсованого телефону», що виникла між Дональдом Трампом і його командою, повідомляють джерела авторитетної американської газети The New York Times. Рудольф Джуліані та член штабу чинного президента Корі Левандовскі дійсно хотіли забронювати садівничий магазин для проведення пресконференції, оскільки він був розташований в найбільш лояльній республіканцям частині міста. Однак, коли вони повідомили про заплановану локацію Трампу, той неправильно їх зрозумів і подумав, що його команда забронювала люксовий готель.

Під час свого виступу на парковці Four Seasons Total Landscaping Джуліані повідомив, що Дональд Трамп не визнає результати виборів, поки «600 тисяч бюлетенів перебувають під питанням».

Вибір місця для пресконференції став приводом для численних жартів в соцмережах:

«Так, Дональде, ось як виглядає ця «велика пресконференція».

«Ніщо не може повідомити про серйозність намірів більше, ніж гавкаючий в мікрофон на парковці садівничого магазину Руді Джуліані».

«Four Seasons Total Landscaping [з англ. total landscaping — повний ландшафтний дизайн, — НВ] - це також моя кодова назва для депіляції зони бікіні».

Як все почалося / як все закінчилося.

Найкращим у цій історії мені здається те, що коли Four Seasons Landscaping отримали дзвінок від членів команди [Трампа] із запитом на використання їхнього майданчику, вони не перепитали: «Ви точно не готель бажаєте?», — а сказали: «Так, звісно, без проблем».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...