Син легендарного російського голкіпера зарізав матір і намагався накласти на себе руки

Трагедія сталася в будинку спортсмена в маленькому селищі Романівка у Всеволожську районі Ленінградської області.

Старший син легендарного російського хокеїста Максима Соколова вбив рідну матір, а потім намагався накласти на себе руки. Молодший син Соколова – Арсеній – зумів врятуватися, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Він зараз перебуває під наглядом лікарів – у 15-річного хлопчика глибокий шок. Трагедія сталася в будинку спортсмена в маленькому селищі Романівка у Всеволожську районі Ленінградської області.

Коли сусіди прибігли на крики Арсенія, що старший брат збожеволів і вбиває маму, вони побачили на підлозі передпокою лежить тіло дружини Максима Соколова. Поруч лежав стікаючи кров'ю його старший син Максим Соколов-молодший (хокеїст СКА-1946) - він намагався накласти на себе руки, повідомляє Telegram-канал Baza.

Максим Соколов-молодший

Максим Соколов-молодший

Арсеній, побачивши труп матері, спробував добити брата і, вихопивши ніж, кілька разів ударив Максима їм в груди. Той вижив – і зараз знаходиться в реанімації.

Як пізніше розповів хлопчик, він слухав музику, коли в кімнату несподівано увійшов брат. У нього в руках був ніж, і він буденно сказав: "Зараз я тебе вб'ю". Арсеній встиг втекти до сусідів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...