Син Михайла Єфремова намагався накласти на себе руки

За словами Єфремова-молодшого, тоді він переживав складний емоційний стан.

Син Михайла Єфремова 32-річний актор Микита Єфремов намагався накласти на себе руки. Про це зірка серіалу "Хороша людина" розговорився в інтерв'ю для YouTube-каналу Ксенії Собчак, передають Патріоти України.

За словами Єфремова-молодшого, коли він спробував накласти на себе руки, йому було 20 років. Тоді він переживав складний емоційний стан. Микита закрився в собі і не міг поділитися проблемою ні з матір'ю, ні з батьком. 20-річному Микиті здавалося, що він не може пройти через власну кризу і самогубство - це єдиний вихід.

Як Єфремов-молодший зізнався Ксенії Собчак, у нього частково вийшло задумане, але від смерті його врятував чоловік, який опинився поруч. На щастя, трагедії не сталося.

Після тієї ситуації Микита зрозумів, що йому потрібна допомога, адже сам він зі своїм станом не впорається.

Через деякий час молодий актор подолав кризу, проте зі смертю Єфремов, як і раніше, хоче зустрітися усвідомлено. "Смерть - одна з найважливіших подій у долі кожної людини, і зустріти її усвідомлено, а не в конвульсіях, це дійсно те, чого б я хотів", - розповідає Єфремов-молодший.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...