Синоптик розповіла по погоду на Новий рік

​У вівторок, 31 грудня, в ряді регіонів України пройде мокрий сніг та сніг з дощем.​

За прогнозами синоптика Наталії Діденко, протягом дня опади очікуються на Волині, в Рівненській, Житомирській, Київській, Чернігівській і Сумській областях. На решті території - без істотних опадів, передають Патріоти України.

«Ближче до вечора вівторка і в ніч на Новий рік, тобто, на перше січня, мокрий сніг пошириться на велику частину України. Тільки південь уникне істотних опадів», - уточнює синоптик і додає, що днем в середу, 1 січня, сухо буде на півночі і на заході України, а на Волині, можливо, буде сонячно.

«Важливий нюанс. 31 грудня та 1 січня в Україні очікується посилення північно-західного вітру до сильного. Незважаючи на потепління, буде некомфортно, так що кутайтеся щільніше», - попереджає Наталія Діденко і нагадує, що найближчої ночі підморозить, так що дороги і тротуари будуть слизькими.
Що ж стосується погоди в Києві, то вранці і в першу половину дня 31 грудня в столиці буде без істотних опадів, а потім очікується мокрий сніг подекуди з дощем. У ніч на середу, 1 січня, сніг у Києві посилиться і через потепління може переходити в дощ. Вдень 1 січня опади припиняться. Температура повітря в столиці найближчої ночі -1-3 градусів, 31 грудня вдень потеплішає до + 1 + 3 градусів.
У ніч на 1 січня і протягом дня середи очікується від 1 градуса морозу до 2 градусів тепла. 31 грудня та 1 січня в Києві - сильний вітер.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...