Синоптики прогнозують погіршення погодних умов в Україні

На зміну антициклону в Україну йдуть дощі зі снігом та похолодання.

Погода в Україні у четвер, 4 березня, буде обумовлена впливом антициклону Jacqueline, тому тепла і без опадів. Проте вже з 5 березня зарядять дощі з мокрим снігом, і очікується похолодання, яке триватиме до кінця тижня. Такий прогноз дали синоптики Укргідрометцентру, передають Патріоти України.

Також зазначається, що 4 березня у східних областях спостерігатиметься ожеледиця в нічний час.

У Центрі температура повітря становитиме вдень близько +8...+11 градусів, а вночі очікується від -3 градусів до нуля. Буде сухо, прогнозується мінлива хмарність.

У північних областях - також мінлива хмарність, без опадів. Вдень стовпчики термометрів будуть варіюватися між +8... +11 градусів, а вночі буде близько -2...+1 градуси.

У східних областях ймовірне посилення вітру, будуть пориви до 17 м/с. Опади не очікуються Температура повітря вдень складе близько +6...+9 градусів, а в темний час доби прогнозуються нічні морози до -4 градусів.

На Заході України - також без дощів, буде мінлива хмарність. Стовпчики термометрів вдень піднімуться до +14 градусів, а вночі близько -2...+1 градуси.

У південних областях буде мінлива хмарність, без опадів. Температура повітря в денний час складе близько +8...+11 градусів, вночі прогнозується від -3 градусів до нуля.

У Києві 4 березня - сухо, очікується мінлива хмарність. Температура повітря в столиці вдень буде близько +7... +10 градусів, а вночі від -2 до.+1 градуса.

5 березня в Україні майже скрізь зарядять дощі з мокрим снігом, а сухо буде тільки в південних регіонах, де температура повітря в денний час дотягнеться до +10 градусів. На решті території країни стовпчики термометрів в середньому покажуть близько +2... +4 градусів. Нічних морозів не буде ніде.

На вихідних, 6 і 7 березня, в Україні буде сухо і досить ясно, а температура повітря в середньому становитиме в суботу вдень близько +1... +4 градусів вже скрізь, а в неділю трохи тепліше буде тільки на Заході та в Одеській області.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...