"Синусю, в людях буває багато яді": Притула з милицями яскраво потролив хейтерів

Відомий шоумен, телеведучий і волонтер Сергій Притула, який отримав серйозну травму ноги, 10 днів лікувався в обласній лікарні Тернополя.

У Facebook Притула опублікував фото з тернопільськими медиками і трохи познущався над своїми недоброзичливцями, які дорікали ведучому в тому, що він відірвався від народу і що майбутньому депутату потрібно лікуватися в Україні, а не за кордоном в такій комфортній палаті, передають Патріоти України.

«Я хочу вибачитися перед тими, кого мої можливості у виборі гарної клініки поставили в незручне становище. Я хотів полежати в простій лікарні, але звик до luxury, de lux & VIP», - глузливо написав шоумен.

Він публічно подякував медикам тернопільської обласної лікарні, де він лікувався в ортопедії. «Хірургу Сергію Васильовичу Гаріяну і всій його команді, яка займалася мною і в палаті, і в операційній. На фото зліва направо, крім мене: Ярославович, Васильович, Василівна, Петрович, Юра і Леонідович!

Дякую за відремонтовану кінцівку і за те, що ви були на подив терплячі і гостинні. Дяка всім лікарям та молодшому медичному персоналу, яких немає на фото. Я провів у вас чудових 10 днів, протягом яких посмішка нікуди не зникала. Спасибі, що підбадьорювали і виправдали покладені на вас надії! Здоров'я вам міцного і вдячних пацієнтів! До зустрічі в серпні! Готуйте вашу смачну каву в ординаторській», - написав Притула.

Ран

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...