"Сир був підданий допиту і розстріляний": У мережі висміяли знищення санкційної їжі на Росії (відео)

У Росії провели рейди проти санкційної продукції. Зокрема, в результаті перевірки була виявлена партія голландського сиру вагою у 5 кілограмів.

"Нелегала" в підсумку знищили за допомогою спецтехніки, свідчить публікація у Facebook "Роісся24", передають Патріоти України.

"Попередньо сир був підданий допиту, після довгих катувань він видав імена інших ворожих продуктів, потім був розстріляний. Не дозволимо, не пропустимо", – пише Nigar Arif.

"Пора під каток айфони з айпедами, і всі комп'ютери! Ліки знову ж, електроніку, медтехніку. Зламати всі неросійські автомобілі", – іронізує Михайло Голинський.

"Зверху ще святою водою, для повного знищення", – зазначив Дмитро Лелека.

"А що накажете робити? Країна оточена ворогами. Сир сам винен, що був створений у ворожому зарубіжжі. Ворог не пройде. Патріотам не потрібні ці ворожі подачки", – підсумував Igor Schelemei.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...