Сиротами залишилися 12 дітей: У мережі повідомили про смерть від коронавірусу батьків багатодітної сім'ї переселенців (фото)

Володимир помер 20 березня у віці 44 років. Діана у важкому стані перебувала в реанімації лікарні Василькова і померла вранці 29 березня.

Під Києвом через коронавырус померли переселенці з Донбасу Володимир і Діана Родікови. Без батьків залишилися 12 дітей. Про це повідомила Олена Мозгова, яка добре знала багатодітну сім'ю, передають Патріоти України.

Подружжя Родікових, крім своїх п'ятьох дітей, виховували ще прийомних, але тільки в лютому 2021 Діана отримала статус матері-героїні від Київської обласної державної адміністрації. Наймолодшому прийомному хлопчикові в сім'ї 9 років, найстаршому -15.

Про себе Діана писала, що любить маленьких діток, тварин, море і красиву природу.

родиковы

Володимир Родіков помер 20 березня у віці 44 років. Діана у важкому стані перебувала в реанімації лікарні Василькова і померла вранці 29 березня.

родиковы

Родікови виїхали з Макіївки в 2014 році, а в грудні 2017 року сім'я переселенців знайшла будинок в селі Липовий Скиток Київської області.

родиковы

«Люди, які дарували любов і тепло 12 дітям і своїм, і прийомним однаково. Сім'я Родікових приїхала з окупованого Донбасу, де їм довелося кинути все і починати облаштовувати життя заново, з нуля вже тут на Київщині ... Царство Вам небесне, хороші Люди, спочивайте з миром», - йдеться у зверненні Олени Мозгової.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...