Українська гімнастка Анна Різатдінова на сторінці в Instgram розповіла, з чого починається її ранок, передають Патріоти України.
За словами Різатдінової, після пробудження вона завжди випиває стакан води з алое.
Гімнастка обмежує себе в солодкому, але іноді може поласувати шоколадкою. «Кожен ранок я починаю з невеликої зарядки з сином. Вона недовга — буквально 5−10 хвилин, але допомагає розбудити тіло. Далі випиваю склянку води з алое, вмиваюся і ми сідаємо снідати. Після цього заводжу сина в садок та відправляюся по справах. Снідаю і ситно, й корисно — вівсянкою з фруктами або, наприклад, омлетом з броколі. Люблю каву на рослинному молоці. Якщо відчуваю, що зовсім не прокинулася, можу з'їсти маленький шматочок шоколадки — чорної або, якщо вже дуже хочеться, молочної. Але дуже маленький. Під час сніданку також приймаю вітаміни», — зазначила спортсменка.
Різатдінова також поділилася, як доглядає за шкірою обличчя. «Б'юті-ритуали у мене стандартні. Вранці можу патчі наклеїти. Це те, що дійсно мені допомагає. Ролери є, які приводять обличчя в порядок, якщо воно опухло після перельотів, наприклад. Люблю дуже масочку всякі: і тканинні, і на гелевій основі. Я прям фанат масок — зазвичай заходжу в магазин і отримую величезне задоволення, скуповуючи всі маски. Кожен день доглядаю за шкірою. Вона суха у мене, тому я її постійно зволожую. Це або кокосове масло, або креми. Також масло кунжуту дуже добре зволожує й живить шкіру. Самий чудовий лайфхак — намазати тіло маслом кунжуту і залізти в теплу воду. Не змивати, а просто постояти під душем, щоб масло вбралося. Шкіра потім як у немовляти. Також дуже люблю скраби — раз в тиждень обов’язково наношу. А для правильного догляду за обличчям краще порадитися з фахівцем. У мене це в основному засіб для вмивання, тонік, крем для зволоження, а також під очі та для губ», — розповіла знаменитість.
На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...