"Ситно та корисно": Анна Різатдінова поділилася секретами свого ранку

Зіркова спортсменка і красуня також розповіла, як доглядає за шкірою обличчя.

Анна РізатдіноваУкраїнська гімнастка Анна Різатдінова на сторінці в Instgram розповіла, з чого починається її ранок, передають Патріоти України.

За словами Різатдінової, після пробудження вона завжди випиває стакан води з алое.

Гімнастка обмежує себе в солодкому, але іноді може поласувати шоколадкою. «Кожен ранок я починаю з невеликої зарядки з сином. Вона недовга — буквально 5−10 хвилин, але допомагає розбудити тіло. Далі випиваю склянку води з алое, вмиваюся і ми сідаємо снідати. Після цього заводжу сина в садок та відправляюся по справах. Снідаю і ситно, й корисно — вівсянкою з фруктами або, наприклад, омлетом з броколі. Люблю каву на рослинному молоці. Якщо відчуваю, що зовсім не прокинулася, можу з'їсти маленький шматочок шоколадки — чорної або, якщо вже дуже хочеться, молочної. Але дуже маленький. Під час сніданку також приймаю вітаміни», — зазначила спортсменка.

Різатдінова також поділилася, як доглядає за шкірою обличчя. «Б'юті-ритуали у мене стандартні. Вранці можу патчі наклеїти. Це те, що дійсно мені допомагає. Ролери є, які приводять обличчя в порядок, якщо воно опухло після перельотів, наприклад. Люблю дуже масочку всякі: і тканинні, і на гелевій основі. Я прям фанат масок — зазвичай заходжу в магазин і отримую величезне задоволення, скуповуючи всі маски. Кожен день доглядаю за шкірою. Вона суха у мене, тому я її постійно зволожую. Це або кокосове масло, або креми. Також масло кунжуту дуже добре зволожує й живить шкіру. Самий чудовий лайфхак — намазати тіло маслом кунжуту і залізти в теплу воду. Не змивати, а просто постояти під душем, щоб масло вбралося. Шкіра потім як у немовляти. Також дуже люблю скраби — раз в тиждень обов’язково наношу. А для правильного догляду за обличчям краще порадитися з фахівцем. У мене це в основному засіб для вмивання, тонік, крем для зволоження, а також під очі та для губ», — розповіла знаменитість.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...