"Ты их в дверь - они в окно!": "Злодія в законі", якого раніше видворяли з України, затримали на Київщині (відео)

В лютому 2018-го правоохоронці вже затримували цього злодія в законі, якого згодом було депортовано до Туреччини із забороною в'їзду на територію України.

На Київщині поліцейські затримали злодія в законі на прізвисько Гега Озургетський. Про це повідомляє Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України, передають Патріоти України.

Правоохоронцям надійшла інформація, що на територію України незаконно прибув злодій у законі Гега Озургетський, також відомий як Гега Модебадзе. За даними поліцейських, 44-річний громадянин Грузії приїхав у країну з єдиною метою: об'єднати молодь у злочинні групи і з їхньою допомогою дестабілізувати криміногенну ситуацію в столичному регіоні.

Після затримання Озургетського помістили в пункт тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства. Вирішується питання про його примусове видворення.

Варто зазначити, що в лютому 2018-го правоохоронці вже затримували цього злодія в законі, якого згодом було депортовано до Туреччини із забороною в'їзду на територію України. У 2014 році його "коронували" в Греції. Також неодноразово він відбував покарання за скоєння майнових злочинів на території РФ.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...