"Та пішли вони на х*й зі своєю декомунізацією": Нардеп привітав українців з 23 лютого

23 лютого досі святкують в Росії і ще кількох колишніх радянських республіках.

Ілля Кива

Народний депутат від Опозиційної платформи «За життя» Ілля Кива привітав чоловіків із днем червоної армії. Своє привітання Кива виклав у Facebook, передають Патріоти України.

«Та пішли вони на х… зі соєю декомунізацією. Зі святом нас, чоловіки!!!», – написав Кива та запостив листівку на честь дня червоної армії.В мережі нагадали нардепу щодо його присяги на вірність Батьківщині.День захисника Вітчизни був встановлений в РРФСР 27 січня 1922 року в річницю створення Червоної армії. З 1922 року ця дата традиційно відзначалася як День Червоної армії, з 1946 року – День Радянської армії, з 1949 по 1992 рік – День Радянської армії і Військово-морського флоту.

Це свято досі відзначається в Росії і ще кількох колишніх радянських республіках. У 2002 році російська Держдума ухвалила закон, згідно з яким це свято є днем військової слави Росії, і зробила його вихідним.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...