Таємничі моноліти з’явилися і в Україні: Конструкцію помітили на Замковій горі в Києві (фото)

Після того, як в пустелі в американському штаті Юта з’явився, а потім зник загадковий моноліт, подібні конструкції почали з’являтися і зникати по всьому світу. Їх помітили в Румунії й на горі в Каліфорнії.

Сьогодні в Києві на Замковій горі жителі столиці виявили загадковий моноліт, віддалено схожий на той, що був встановлений в пустелі американського штату Юта. Проте, цього разу конструкція виявилася не плодом творіння сучасних художників, а ... лише маркетинговим ходом. Верхня частина моноліту містить текст про запуск нового поштового оператора, передають Патріоти України з посиланням на видання Страна. Далі - мовою оригіналу:"Киевляне пришли на Замковую гору, чтобы увидеть загадочный объект своими глазами. Однако вскоре выяснилось, что монолит установила сеть магазинов электроники "Алло". Согласно тексту на конструкции, ритейлер запускает свою почтовую службу.Примечательно, что часть людей, которые надеялись увидеть настоящий монолит, полагали, что у монолита есть волшебные свойства. "Мы надеялись, он лечит от коронавирусной болезни. Круто конечно, что люди теперь узнали, что у "Алло" есть доставка, но то, что это "кидалово", реально расстраивает", - сказал один из жителей столицы, пришедших на гору в поисках загадочной конструкции."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...