Таємний план Леді Ю: "Тимошенко може тихо оволодіти ключовими постами держави", - Валетов

Те, що ми спостерігаємо зараз, ілюстрація до східної мудрості: Якщо довго сидіти на березі річки, то рано чи пізно повз пропливе труп твого ворога.

Про це у своєму блозі пише письменник і блогер Ян Валетов, передають Патріоти України.

"Я так і уявляю собі Юлію Володимирівну, яка сидить на березі Дніпра "по-турецьки", в білому кімоно від "Луї Віттон" з димчастим катана на колінах. Погляд спокійний, спрямований у майбутнє, дихання рівне.

А повз пропливають обісрані політичні противники, які вже роздулись. Без жартів. Найбільш твереза і грамотна диспозиція у Батьківщини. Гарантований прохід в Раду за рахунок стабільної фан-групи. Найменше скандалів зі складом депутатів. Практично немає пильної уваги до їх рухів на політичній арені.

При тому, Тимошенко - найреальніший кандидат на прем'єрське крісло. На тлі Бойко легко буде найбажанішим для всіх гравців в Раді.

Поки Слуга народу буде трощити свій рейтинг об невдалі призначення, ЮВТ може тихо оволодіти основними ключовими постами держави. Де договорняком, де хитрістю, де терпінням.

Вона - політик, який навчився чекати. Політик, який розуміє, що виграти позицію - це взяти бали в грі. Уміння в потрібний момент зробити паузу прийшло не відразу, але воно прийшло. Дуже часто перемагає той, хто нічого не робить. Особливо на тлі великої кількості зайвих рухів тіла супротивника.

Якщо довго сидіти на березі річки..."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...