Таємниці королівського двору: Ексдворецький принцеси Діани розсекретив шокуюче хобі Єлизавети II

На думку чоловіка, у королеви дуже висока самодисципліна.

Колишній дворецький принцеси Діани Пол Баррел розповів в інтерв'ю телезірці Вікі Паттінсон на подкасті The Secret про незвичайне і навіть шокуюче для монарха таємне хобі британської королеви Єлизавети II, передають Патріоти України.

Виявляється, Її Величність любить сама виконувати роботу по дому - і особливо обожнює мити посуд. І часто це робить особисто - зазвичай під час свого традиційного літнього відпочинку в шотландському замку Балморал, де сім'я регулярно влаштовує пікніки. За словами Баррела, який у свій час працював особистим лакеєм Єлизавети, королева одягає гумові рукавички і береться за справу. А витирає посуд зазвичай королівська фрейліна. «Королеві подобається мочити руки в раковині, вона цим і займається», - сказав Пол.
62-річний Баррел, який почав свою службу при дворі в 18 років, також повідав, що Єлизавета харчується «крихітними порціями», щоб залишатися в гарній формі. «Вона не поглинає різдвяну вечерю так, як ми, коли з-за купи їжі на столі ви не можете бачити того, хто сидить навпроти. Вона так не їсть - а тільки малесенькими порціями», - розповів він.
На думку Пола, у королеви дуже висока самодисципліна.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...