Таємниці королівського двору: Експерти переконані, що принц Гаррі і Меган Маркл стали жертвами змови придворних королеви Єлизавети II

Принцу Гаррі відмовили в проханні покласти від його імені вінок до військового меморіалу Кенотаф в Лондоні на честь Дня пам'яті полеглих.

Багато західних ЗМІ, королівські експерти-біографи і користувачів соцмереж переконані, що принц Гаррі і його дружина Меган Маркл стали жертвами змови придворних королеви Єлизавети II, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Як повідомлялося, Гаррі відмовили в проханні покласти від його імені вінок до військового меморіалу Кенотаф в Лондоні на честь Дня пам'яті полеглих. Помічники королеви заявили, що принц і його дружина, самі відмовилися від статусу високопоставлених членів королівської сім'ї, більш не представляють інтересів корони і не мають права на подібні прохання. Більш того, цю інформацію явно навмисно злили в ЗМІ.

Журналіст Омід Скоби, співавтор нової біографії Гаррі і Меган «У пошуках свободи» (за чутками, вона була написана при схваленні і сприяння самих герцога і герцогині Сассекському) перепостив у себе в Twitter пост одного з сайтів новин про знаменитостей: «Вони відмовляють принцу Гаррі в проханні покласти вінок. І плюс до цього з якихось причин вирішують надати цьому розголос. Навіщо? Щоб дати нам зрозуміти, що йому не раді? Принизити його? Це неймовірно жорстоко».

Від себе Омід, якого сприймають, як «рупор» Гаррі і Меган доповнив: «Весь цей інцидент здається зайво неповажних і недобрим».

Пізніше він заявив в інтерв'ю на подкасті Heir Pod, що королева могла переглянути це рішення і зробити для онука виняток, якби захотіла. Адже для Гаррі, який присвятив багато років свого життя благодійній роботі на користь військовослужбовців, це означає дуже багато.

«Після того, як вінки поклали члени королівської сім'ї та прем'єр-міністри, прийшла черга вінків від благодійних організацій, які підтримують військовослужбовців і ветеранів. Гаррі теж має до цього пряме відношення. Я не знаю, чому не можна було піти на компроміс і дозволити брати участь в цьому одному з найбільш видатних ветеранів війни з королівської сім'ї нашого часу ... Що ще більш дивно, так це те, що хтось в інституті монархії вирішив передати цю інформацію однією з найбільш читаються британських газет. Вони надали цю суто особисту інформацію для загального ознайомлення, відволікаючи увагу від ветеранів війни. Я не думаю, що люди стали б питати: "Де ж вінок Гаррі?", Якби ця тема не спливла на сторінках Sunday Times», - сказав Омід.

У точності невідомо, чи приймала королева Єлизавета участь у вирішенні з приводу Гаррі. За деякими даними їй не було відомо про нього.

Гаррі, який сам відслужив в армії десять років і двічі побував в Афганістані, був вкрай засмучений відмовою палацу. Вони з Меган провели персональну церемонію покладання вінків та букетів на могили військовослужбовців з країн Співдружності на кладовищі в Лос-Анджелесі. У Британії розкритикували подружжя за цей вчинок, звинувативши їх у спробі експлуатувати день жалоби в цілях власного піару. Пара влаштувала на кладовищі фотосесію, найнявши фотографа знаменитостей Лі Моргана.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...