Таємниці королівського двору: Як відзначила свій день народження дружина принца Вільяма Кейт Міддлтон

Минулого року день принц Гаррі і Меган Маркл затьмарили день народження Кейт, заявивши про те, що покидають королівську сім'ю. Це сталося за день до її 38-річчя, і на наступній день Сассекси були героями дня, відтіснивши свято Кембриджів на другий план.​

Стало відомо, як 9 січня провела свій день народження Кейт Міддлтон. У зв'язку з карантином герцогиня Кембриджська відсвяткувала 39-річчя скромно і затишно, у вузькому сімейному колі, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Як повідомляє Us Magazine, чоловік принц Вільям і троє дітей пари привітали іменинницю, піднісши їй подарунки. Принц Джордж, принцеса Шарлотта і принц Луї подарували мамі яскраві саморобні листівки, прикрашені блискітками. А Вільям за традицією підніс дружині ювелірну прикрасу. На цей раз, як повідомляє інсайдер, це були сережки з діамантами і сапфірами.

Колись, на зорі їхнього знайомства, Вільям подарував своїй майбутній дружині бінокль, чим ввів її в повне здивування. З тих пір він більше не ризикує. Коштовності - завжди безпомилковий варіант.

Вільям і діти організували в своєму Норфолкському маєтку Анмер-холл сімейне чаювання. Малюки допомагали татові сервірувати стіл, виставляючи бутерброди, булочки та домашні пироги. Для Кейт також був виготовлений величезний ванільний торт з карамеллю, який прикрасили 39 свічок.

Герцогиня також поспілкувалася зі своїми друзями в Zoom, символічно випивши з ними шампанського.

Приємною несподіванкою для Кейт стали подарунки, які надіслали їй зі США принц Гаррі і Меган Маркл - незважаючи на те, що відносини між двома парами все ще залишаються прохолодними. Міддлтон була зворушена їх увагою. Що саме вона отримала від герцога і герцогині Сассекських залишається таємницею. Відомо лише, що Меган і Гаррі дуже «продумано» підійшли до вибору презентів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...