Таємниці королівського двору: Секрети краси Кейт Міддлтон, Меган Маркл і принцеси Діани

Бездоганний вигляд британських красунь завжди притягує увагу: як вони можуть мати ідеальну фігуру, волосся та шкіру?

Дехто вважає, що над герцогинями чаклують десятки майстрів, але, наприклад, дружина принца Вільяма – Кейт Міддлтон, власноруч зробила макіяж на весілля. Чудодійні олії, натуральна косметика та спорт допомагають жінкам підтримувати природну красу. Про секрети, яких дотримуються представниці королівської сім’ї, розповідають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

  • Меган Маркл
Принц Гаррі та Меган Маркл

Меган Маркл, дружина принца Гаррі, має багато секретів краси завдяки своєму Голлівудському минулому. "Головна вправа для обличчя – 15 посмішок – підтягує лицьові м’язи й додає рельєфу вилицям та підборіддю", – поділилася герцогиня Birchbox.

Меган Маркл має привабливу зовнішність та не боїться показувати веснянки

Меган навчилася лайфхаків у майстрів гриму на знімальних майданчиках. Must have у косметичці герцогині – рожеві рум'яна. Тональний крем жінка використовує лише на деякі ділянки обличчя. Веснянки – особливість шкіри Маркл, яку вона ніколи не приховує. Від небажаних висипань її береже олія чайного дерева.

  • Кейт Міддлтон

Кейт Міддлтон позує для фотографів у масці

Герцогиня Кембриджська слідкує за собою винятково з допомогою органічних косметичних засобів. Зранку Міддлтон робить самомассаж, щоб тримати м'язи обличчя в тонусі. "Один із секретів Кейт – олія шипшини. Вона дбає про шкіру: зволожує і розгладжує зморшки", – повідомив US Weekly.

Кейт Міддлтон і принц Вільям спілкуються з британськими лікарями онлайн.

Після народження трьох дітей фігура Міддлтон у прекрасному стані. Дружина принца Вільяма грає у великий теніс та займається фітнесом. Також Кейт правильно харчується: жінка повністю відмовилася від солодкого, лише на Різдво дозволяє собі святковий пудинг.

Кейт Міддлтон спілкується зі студентами на тему психічного здоров'я
  • Принцеса Діана
Принцеса Діана підкреслила свою зовнішність за допомогою екстравагантної зачіски

Принцеса Діана вирізнялась яскравою індивідуальністю, вродою та почуттям смаку в королівській родині.

Весь секрет аристократичного стилю – в стриманості: принцеса ніколи не наносила яскравий макіяж. Найулюбленішим продуктом косметики були легенькі рум'яна, що підсвічували обличчя. Стилісти вчили Діану правильно фарбувати вії: підіймати корені, щоб розкрити погляд.

Принцеса Вельська не боялася експериментувати із зовнішністю: вона носила культову коротку зачіску 80-х. Зустрівшись зі стилістом Семом Макнайтом, Діана сказала: "Я даю свободу твоїм діям", – розповів Сем Daily Telegraph.

Принцеса Діана загинула в автокатастрофі.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...