Таємниці королівського двору: Стало відомо про сварку принца Гаррі з помічницею Єлизавети II через Меган Маркл

Чому співробітники королівського палацу прозвали принца Гаррі «заручником».

Напередодні виходу інтерв'ю 39-річної Меган Маркл та 36-річного принца Гаррі з Опрою Вінфрі в західній пресі з’являється все більше інформації про напружені стосунки між герцогами Сассекськими та персоналом Букінгемського палацу, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Минулого тижня в газеті The Times вийшла стаття, в якій розповідається про булінг персоналу з боку колишньої актриси. Згідно з новими повідомленнями, напередодні весілля з Маркл у 2018 році співробітники палацу прозвали принца Гаррі «заручником».

За словами інсайдера The Telegraph, Маркл засмутилася через те, що тіару, яку вона планувала одягти на весілля, не можна було швидко вилучити зі сховища. Через бажання Меган у принца Гаррі сталася сварка з найближчою помічницею Єлизавети II, Анжелою Келлі. «Анжела сказала, що діадема неоціненна, тому не може бути передана в найкоротші терміни. Принц Гаррі був розлючений і закричав: «Що хоче Меган, те вона й отримає. Досить сказати, що все і так вже пішло не за планом», — цитує одного з членів персоналу королівського палацу видання.

«Маркл постійно шукала причини, щоб сказати, що її образили. Крім того, вона з самого початку прагнула „драми“», — сказало джерело.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...