Таємниці королівського двору: Стало відомо, що буде з титулами принца Гаррі і Меган Маркл

У січні виповнюється рівно рік з тих пір, як Меган Маркл і принц Гаррі оголосили про свій намір відмовитися від обов'язків і привілеїв членів британської королівської сім'ї.

Меган і Гаррі домовилися з Єлизаветою II, що їхнє становище буде переглянуте через деякий час, і планують в поточному році повернутися до обговорення цього питання, передають Патріоти України з посиланням на Express.

Коли пара оголосила про свій відхід, королева заявила: «Гаррі, Меган і Арчі завжди будуть гаряче улюбленими членами моєї сім'ї. Я визнаю труднощі, з якими вони зіткнулися і підтримую їх прагнення до більш незалежного життя».

Що стосується титулів «Його/Її Королівська Високість», то їх Гаррі і Меган, швидше за все, збережуть. «Я була б дуже здивована, якби королева видала патент на позбавлення їх титулів», - розповіла королівський експерт Марлен Кеніг.

Також вона додала, що на даний момент подружжю лише рекомендовано не використовувати титули герцога і герцогині Сассекських в своїй кар'єрі.

Нагадаємо, коли мати принца Гаррі, принцеса Діана, розлучилася з принцом Чарльзом, вона втратила титул «Її Королівської Високості», але зберегла право називатися принцесою Діаною. У той час цей крок був сприйнятий громадськістю як несправедливий. На думку експерта, навряд чи королева зробить те ж саме для свого онука.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...