Таємниці королівського двору: У мережі з'явився фільм, заборонений Єлизаветою II до показу пів століття тому (відео)

Ролик, що з'явився на YouTube, видалили. Однак уривки встигли поширити у соцмережах.

В мережі через 52 роки сплив 110-хвилинний документальний фільм під назвою «Королівська сім'я», створений телекомпанією Бі-бі-сі в 1969 році. Телевізійники знімали королеву, її чоловіка принца Філіпа і їх дітей в домашній обстановці і в різних побутових ситуаціях. Це чимось нагадувало сучасні реаліті-шоу в стилі «Сімейки Кардашьян», передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.
Так, наприклад, як пише видання The Mirror, в одному з епізодів Єлизавета заходить в магазин біля замку Балморал зі своїм молодшим сином Едвардом. Він просить купити йому морозиво. І королева дістає з сумочки гроші - хоча вважається, що монархиня ніколи не носить із собою готівку. В інших сценах члени сім'ї влаштовують пікнік, обідають, разом відпочивають і грають.
Були в документальній стрічці і куди менш невинні сцени. Так, як пише Daily Mail, в одній з них королева за чашкою чаю називає американського посла «горилою». «Дуже складно зберегти серйозний вираз обличчя, коли міністр внутрішніх справ говорить мені: "Йде горила". Я сказала: "Яке незвичайне зауваження про когось - дуже недобре". Встала посеред кімнати і натиснула кнопку дзвінка. Двері відчинилися, і я побачила ... горилу. У нього було коротке тіло і довгі руки. Переді мною була жахлива проблема - не розсміятися», - розповіла королева. А принц Філіп і 21-річний принц Чарльз у відповідь вибухнули реготом.
Потім Її Величність визнала, що фільм вийшов надто особистим і в якійсь мірі опошляє королівську сім'ю, і заборонила його до показу.
Ролик, що з'явився на YouTube, видалили. Однак уривки поширилися по соцмережах.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...