Таємниці скреп: РосЗМІ розкопали несподівані факти про захоплення Ху*ла екзорцизмом

Володимир Путін досить часто зустрічається з екзорцистом Ілієм.

Володимир Путін час від часу зустрічається з відомим старцем Ілієм (Ноздріним). Як пише російське видання "Проект", у свій час цей священик здійснював обряди екзорцизму - виганяв з людей бісів, передають Патріоти України.

Журналістам факт того, що Путін іноді зустрічається або зідзвонюється з Ілієм, який є духовним наставником президента РФ, підтвердив помічник господаря Кремля Дмитро Пєсков. При цьому, про що Путін розмовляє на цих зустрічах зі старцем, прес-секретар російського гаранта розповідати не захотів.

Ілій (Ноздрін) і Володимир Путін

Як пише видання, Ілій навчався в одній духовній академії з патріархом Кирилом. Більш того, з 2009 року він став духівником глави РПЦ і оселився в його резиденції в Передєлкіно. У старця на сьогоднішній день є особистий охоронець, а возять його на автомобілі Land Rover.

Відомо також, що крім Володимира Путіна до Ілія для зціленням, за порадами, а також щоб дізнатися своє майбутнє (в тому числі - політичне) їздять і інші кремлівські чиновники і губернатори.

В інших росЗМІ не виключають, що деякі представники влади під час візитів в закриту резиденцію Ілія брали участь в обрядах екзорцизму. Подейкують, що Путін ще будучи прем'єр-міністром РФ також потрапив на прийом до того, хто виганяє нечисту силу. Це точно було до 2002 року. Тоді Ілій в одній із своїх промов сказав, що "Путін посланий Росії Господом".

"Навіть коли приходиш до нього на особисту розмову, він часто запитує: "А ти молишся за президента?" - розповідають про Ілія інші священики.

Ілій (Ноздрін)

Тим часом у соціальних мережах вже активно обговорюють матеріал про Путіна і його духовного наставника-екзорциста.

  • О, цей той фрукт, який опонентів Путіна називав шавками?
  • Нашим чиновникам не старець Ілій потрібен, а куля між очей. Всі проблеми вирішить і народ зітхне. Ці упирі самі у владу приповзли або їх такі ж притягли, не служити народу, а свої мерзенні, злодійські повирішувати справи!
  • Ілій - самий головний і модний старець, до нього черга з "віпів", до нього їдуть... "очиститися духовно" після виконання відповідальних завдань і за прогнозом політичного майбутнього. А чи угодні Богові "відповідальні завдання", якщо після їх виконання треба очищатися?
  • Стало відомо, хто керує Росією. Ви не повірите!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...