"Так кому подавати воду? Тим, хто буде йти в перших рядах вбивати українців?" - ветеран АТО про воду в Крим

Будь-які розмови про можливість подачі води в окупований Росією Крим - діяльність на користь окупантів.

Подача води з материкової України в Крим до деокупацію півострова неможлива з дуже істотних причин. Як пише в своєму Facebook легендарний український військовий, герой війни на Донбасі Євген Терехов, відомий також як Титановий Джексон, всі доводи на користь того, що "в Криму гуманітарна катастрофа", "там наші люди", нежиттєздатні, передають Патріоти України.

Хоча б тому, що реальні патріоти України, які живуть в Криму, зокрема, кримсько-татарські активісти, незважаючи на репресії та переслідування, категорично проти відновлення подачі води в Крим з території материкової України, тому що ті кримчани, кого українці мають повне право називати "наші люди", прекрасно розуміють, що під час окупації будь-які поліпшення якості життя на півострові - робота на користь окупанта.

Росія перетворила Крим в величезне військове містечко, де дислокована величезна кількість військових країни-агресора. Та й весь півострів перетворили на величезний режимний об'єкт під тотальної охороною Росгвардії.

Але найсумніше, зазначає український військовий, то, що в школах окупованого півострова насаджується фашистський по своїй суті культ мілітаризму. Вступ дитини в так звану "Юнармію" (російське парамілітарні формування для дітей і підлітків) - свого роду прояв лояльності сім'ї до окупаційної "влади", так би мовити, пропозицію від неї, "від якої неможливо відмовитися". "Юнармія" по суті - той же гітлерюгенд часів Другої світової війни, де з дітей і підлітків за допомогою виснажливої муштри і інтенсивного "промивання мізків" пропагандою роблять фанатичних і безжальних солдатів, попутно переконуючи їх, що Україна і українці - найлютіші вороги.

"Так кому ми будемо подавати воду? Тим, хто буде йти в перших рядах вбивати українців?" - пише блогер. І пропонує українцям самостійно відповісти на ці питання.

"Нам з кожним днем потрібно ставати сильнішими і тиснути на окупантів через всі можливі канали, створюючи для них умови, коли земля під ногами горить. А як буде горіти земля, то згорить і скажена автозаправна станція. Крим-Україна, Донбас - Україна! А також нагадуємо, великий російський письменник А.П. Чехов писав, що і Таганрог - Україна. Не будуть же вони сперечатися з цим, коли розваляться на окремі князівства", - підкреслив легендарний захисник України.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...