"Так у мене з'явилося 7 хрещеників...": Ірина Білик відкрила у собі надприродний дар

За словами зірки, коли вона жартома пропонувала комусь стати хресною матір'ю їхніх дітей, потім з'ясовувалося, що пара дійсно готуються стати батьками.

Відома українська співачка Ірина Білик розповіла про свою надприродну здібність – передбачати людям народження дітей. Про це артистка зізналася у програмі "Зірковий шлях" після вручення премії "Ніч химер" від телеканалу "Україна", передають Патріоти України.

"Все почалося на Новий рік, я виступала і зі сцени сказала: "Це буде рік чудес, підходьте всі, хто хоче мати дітей, й доторкніться до мене. Все буде, як запланували". Я думала, що жартую. Але через кілька років на відпочинку до мене підійшла пара з дитиною років п'яти і каже, що я свого часу побажала їм малюка, і він народився. Я була в шоці", – розповідає Ірина Білик.

За словами зірки, коли вона жартома пропонувала комусь стати хресною матір'ю їхніх дітей, потім з'ясовувалося, що пара дійсно готуються стати батьками. "Так у мене з'явилося 7 хрещеників", – сміється артистка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...