"Так веліло серце": "Холостячка" відповіла хейтерам через свій вибір

Мішина закликала бути добрішими один до одного.

Ксенія Мішина"Холостячка" Ксенія Мішина, яка зробила у фіналі реаліті-шоу свій вибір на користь 34-річного Олександра Еллерта, відповіла хейтерам свого обранця. У дописі на сторінці в Instagram Мішина повідомила, що їй було боляче читати велику кількість образливих повідомлень на свою адресу через її вибір у фіналі "Холостячка". Зірка уточнила, що вона вчинила так, як веліло їй серце, передають Патріоти України.

"Я зробила все, що залежало від мене і зокрема була чесна у фіналі, перед багатомільйонною аудиторією. Я розумію вас, переглянувши змонтований за певними законами жанру відеоматеріал, дуже складно судити про те, хто яка людина і вже тим більше заглядати в майбутнє, вирішуючи, чи правильно я зробила", – написала в Instagram зірка.

Крім того, "Холостячка" зізналася, що була відвертою з глядачем у шоу. Також вона зазначила, що іскра між нею і Еллертом з'явилася ще на початку шоу.

"Моєю метою, коли я йшла на проєкт, було впізнати себе, пізнати інших чоловіків, побачити їх та усвідомити в душі свої справжні бажання й очікування. Я свідомо йшла на зближення з тими, хто відгукнувся, щоб пізнати себе і їх якнайкраще. І хочеться вам цього чи ні, це і є суть цього реаліті", – повідомила акторка.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт.

У кінці допису Мішина закликала всіх жінок бути добрішими один до одного.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...