"Так, від цього помирають": На Росії причиною смерті 12-річного хлопчика став ... "смартфон-вбивця"

Дитина не розлучалася зі своїм ґаджетом навіть у ванній...

У Росії стався нещасний випадок, який показав, як небезпечно користуватися гаджетами під час прийому ванни: 12-річний син арт-блогера Анастасії Сосновської помер від удару струмом через падіння в ванну смартфона. Про це сама нещасна мати написала в своєму Instagram, передають Патріоти України.

За її словами, НП сталася, коли хлопчик лежав у воді і тримав в руках заряджається телефон. «Смартфон <...> на секунду впав на живіт. Син встиг викинути його на підлогу, але було пізно», - розповіла вона, зазначивши, що 40-хвилинні спроби реанімувати сина успіхом не увінчалися.
«Я хочу, щоб кожна людина знала: так, від цього помирають. Щоб ви раз і назавжди заборонили дітям - і собі - брати телефон в ванну. Дітям - ніколи. Ні в якому разі», - попереджає Сосновська.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...