Так він став героєм: 11-річний хлопчик вирішив врятувати бабусю і сів за кермо її авто

Ця приємна історія стала хітом в соціальних мережах.

11-річний хлопчик із США на ім'я Пі Джей незаконно сів за кермо, але замість покарання отримав славу і став героєм. Завдяки такій кмітливості бабуся школяра отримала невідкладну допомогу, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Літній жінці стало погано під час прогулянки з онуком. У пенсіонерки з'явилася тремтіння в тілі і потемніло в очах - явні ознаки того, що рівень цукру в крові став занадто низьким, пише LADbible. Пі Джей довго не вагався, він помчав до бабусі додому і через кілька хвилин повернувся на її Mercedes-Benz.

За словами жінки, не дивлячись на те, що дитині всього 11 років, за кермом він поводився дуже спокійно і впевнено, як справжній професіонал. У школяра, звичайно, немає водійських прав, але є невеликий досвід водіння: кілька разів онук допомагав дідусеві пересувати авто у дворі їхнього будинку.

Пі Джей привіз бабусю додому, допоміг їй вийти з машини і побіг в будинок за таблетками глюкози і печеньками з арахісовим маслом.

"Він особливий хлопчик! У нього скромні вчинки. І він нічого не просить натомість", - сказала жінка.

Зрозуміло, що ця приємна історія стала хітом в соціальних мережах, з десятками коментарів під місцевим новинним репортажем, що вихваляють хлопчика і його дії.

"Він зберігав холоднокровність. Краще, ніж багато дорослих. Сподіваюся, бабуся в порядку", "Він хоробрий хлопчик, який врятував свою бабусю, я дуже пишаюся тим, що він зробив, і сподіваюся, що бабуся скоро видужає", - пишуть коментатори.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...