"Таке буває ...": Легендарний співак несподівано висловився про коронавірус

Епідемії вірусних захворювань трапляються раз на декілька років.

Пандемія коронавіруса, яка охопила світ, не є чимось принципово новим. Таку точку зору висловив легендарний музикант Андрій Макаревич, передають Патріоти України з посиланням на Факти.

«У всі часи нам говорили далеко не всю правду і дуже багато брехали. Сьогодні з'явилося більше можливостей для цього - більше технічних засобів, більше охоплення аудиторії та інше», - зазначив він і додав, що на його думку, пандемія коронавируса не є чимось «принципово новим».

«Раз на кілька років трапляються епідемії вірусних захворювань. У нас був пташиний грип, був свинячий грип. Зараз - коронавірус. Природно, віруси мутують. Чимось ці захворювання відрізняються один від одного, якісь - важчі, якісь - легші. Але такоїй вселенської істерики я не пам'ятаю», - сказав Макаревич.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...