Таке рідко зустрінеш в Україні: У Харкові під снігом пропадає рідкісний Rolls Royce (фото)

Машина з лімітованої серії Silver Spur 2, яка коштувала свого часу 180 000 доларів.

Рідкісний автомобіль Rolls-Royce Silver Spur II, який раніше належав померлому кримінальному авторитету, було виявлено на околиці Харкова. Авто вартістю близько 30 тисяч доларів іржавіє під снігом. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook користувач Назар Мельник, опублікувавши фото раритетного автомобіля, передають Патріоти України.

За його словами, автомобілі Rolls Royce рідко зустрінеш в Україні, а в Харкові раніше він не бачив жодного. П'ять років тому Rolls Royce Silver Spur 2 виявили кинутим напризволяще на околиці Харкова.

"Кажуть, що свого часу в "буремних 90" автомобіль завіз в Україну місцевий кримінальний авторитет, і під час його "професійної" діяльності він загинув, а машина зникла. Довгих 20 років про неї нічого не було відомо і ось після обвалу одного з гаражів на проспекті Гагаріна довелося евакуювати майно з інших і так Роллс Ройс побачив світ знову", - повідомив автор фото.Як стверджує харків'янин, до сьогодні автомобіль стоїть без діла, ніхто не знає, хто його реальний господар. "Машина з лімітованої серії Silver Spur 2, яка коштувала свого часу 180 000 доларів (з урахуванням інфляції 30 тисяч доларів) стоїть під відкритим небом вже кілька років і тихо іржавіє. Rolls Royce, вершина інженерної думки і автомобільного мистецтва, створений своєю розкішшю і дорожнечею затьмарювати все навколо, і зараз він може затьмарити тільки людський здоровий глузд, так як, наскільки мені відомо - такий випадок унікальний ..." - написав у своєму пості Назар.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...