Такого не очікував ніхто: Аlyona alyona переспівала хіт Ріанни і здивувала фанів (відео)

Артистка продемонструвала свої вокальні дані.

Українська хіп-хоп-виконавиця alyona alyona (Олена Савраненко) крім своєї харизми і самоіронії володіє також приголомшливим голосом. Свої вокальні дані реперша продемонструвала шанувальникам в Instagram, передають Патріоти України.

Учасниця "Танців з зірками 2020" записала відео, на якому зображена в звукозаписній студії. Олена сидить на стільці з телефоном в руках і в мікрофон виконує пісню Ріанни - Love On The Brain. Фоловери alyona alyona були приємно здивовані можливостями її голосу, адже до цього вона позиціонувала себе виключно як реп-виконавиця. "Вау просто", "Мед для вух", "Вокал нереальний", "Неймовірний голос", "Дуже круто", "Гарний голос", "Вразила. Мої очі реагують на вуха, а вуха стирчать", "Бомбезно", - захоплюються фанати під роликом.

alyona alyona - одна з найуспішніших реперів України. Дівчина блискавично читає реп, і при цьому не використовує нецензурної лексики. З її творчістю публіка познайомилася в 2018 році після виходу її першого кліпу на пісню "Рибки". З тих пір популярність дівчини зростає з шаленою швидкістю, а її кліпи набирають мільйони переглядів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...