Таксі Uber та Bolt безплатно возитимуть лікарів на роботу

Розвозка на таксі буде доступна в Києві, Одесі, Львові, Дніпрі, Харкові, Запоріжжі та Вінниці.

Через обмеження роботи громадського транспорту в Україні через пандемію коронавірусу міністерство охорони здоров'я та органи місцевого самоврядування домовилися з сервісами таксі Uber і Bolt про безкоштовну доставку до лікарень медпрацівників, задіяних у ліквідації коронавірусу в Україні. Про це міністерство повідомило в п'ятницю, 20 березня, передають Патріоти України.

Розвозка на таксі буде доступна в Києві, Одесі, Львові, Дніпрі, Харкові, Запоріжжі та Вінниці. Загалом домовлено про здійснення 10 тисяч поїздок.

Міністерство закликає інші транспортні компанії приєднатися до цієї ініціативи. Uber також надасть безкоштовні поїздки донорам крові до пункту здачі крові медцентру "Охматдит" у Києві на період карантину.

Компанія Bolt також співпрацює з МОЗ та Київською міською державною адміністрацією для отримання інформації щодо пріоритетних лікувальних закладів та спеціалістів, щоб забезпечити їх транспортом у першу чергу, повідомило міністерство інфраструктури України.

У Львові лікарів безкоштовно буде возити на роботу також сервіс Uklon, повідомив мер міста Андрій Садовий. За його словами, також до акції з доставки медиків на роботу приєднується система оренди велосипедів NextBike.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...