Там "рускій мір": У ОРЛО скоро може повністю зникнути вода (фото)

Низький рівень води у водосховищах пов'язаний із зупинкою відкачування води в шахтах.

Ісаківське водосховище, яке знаходиться на непідконтрольній Україні території Луганської області, заповнене водою нижче середнього рівня на 2,8 метра. Про це заявив так званий начальник «управління» з питань екології та охорони навколишнього середовища «міської адміністрації» Ігор Рупін, передають Патріоти України з посиланням на окупаційні ЗМІ.

За словами одного з пабліків ОРЛО, Елизаветинське водосховище заповнене всього на 8 метрів і знаходиться на межі повного пересихання.
Незважаючи на те, що в пропагандистських ЗМІ пишуть про розчищення річок, це нічого не дасть: вода сама по собі не з'явиться в руслі. «Вода у Вільхівці, наприклад, так і не з'явилася. Точно також і в річці Білій - після припинення водовідливу шахти Романовська перелив через дамбу Ісаковського водосховища не йде, вода в продовження русла річки Біла не надходить», - пишуть місцеві блогери.
За їхніми даними, низький рівень води у водосховищах пов'язаний із зупинкою відкачування води в шахтах. «Немає водовідливів шахт - немає води», - відзначають вони.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...