Там "рускій мір"...: В окупованому Криму встановили колючий дріт навколо вокзалу (фотофакт)

Кримчан розлютило встановлення колючого дроту (спіралі Бруно) на паркані навколо залізничного вокзалу у місті Євпаторія.

Одним з перших на своїй сторінці в Faceebook відреагував місцевий житель Юрій Карандашев. Він виклав відповідні фото і написав саркастичний пост, передають Патріоти України.

"Місто Євпаторія. Залізничний вокзал. Центр міста. Колючий дріт – живопліт диктатури, що насувається... Приїхали! Розуму у керівництва вокзалу не зайняти. А коли пустять ток?" – поцікавився кримчанин.

У коментарях користувачі мережі обурюються і пишуть гнівні коментарі: "Залишилося 220v підключити, і вишки з кулеметами по периметру поставити", "Захворювання мозку", "Новий сорт Кримської ліани".

Відзначимо, що для забезпечення "антитерористичної захищеності об'єктів" навколо вокзалів і автостанцій у Криму в останні кілька років активно встановлюють огорожу на заборах.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...